::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Monday, September 27, 2010


Hadoi lah....
baru jak mau strt bshopping online blk.....
rupa2nya baki kt bank nk byr kos phantaran pon x cukup....
suma wit tunai lorh...
ishhhhh....masalah tol...
esok nk kena bank in kn wit la nie...
barng da book da tu.....
cam sengaja jak nk sedarkn diri spya bjimat....
yer...tau2...kena jimat nk g konvo kat kk next week.....
ala...blanja cikettt jer......
lepas gian shopping online....
hehehe.....


saja nk tunjuk my roses
yg da nk layu ni...~_^








Saturday, September 25, 2010

Frust + Happy kah?

Wow.....wOw...Wow.....
agak lama jgk ye x wat entry baru...
cian kt blog nie asyik terabai jak...
apa x nya...tiap kali ada mood nk update blog....
log in...trs blogwalking.....
syok baca entry2 owg yg besh2....
sampai lupa apa nk taip dlm new entry...
so jawabnya...
tunda lg la nk update blog....
huhuhu....

Sblm tlupa....
nk mention ler yg result utk contest I Love Pink
result tu msti la kt blog penganjur kn...
siapa lg klo bkn cik pinky,,,,,,
tahniah kepada pemenang...
mmg padan sgt ler pemenang tu coz suma kt dlm pic tu pink2 belaka....
sehinggakan diri ini berasa jelez yer melihatnya...
Tahniah yer cik Miza Yusuf...

Wokey now kita berbalik kepada tajuk utama...
persoalannya napa saya frust erk????
huhuhu...sgt sedih bila nk ingat balik...
tp kan...saya kn.....g bandar ngn mak tersayang...
mau shopping2 baju la kunun....
ingat nk cari baju utk g konvo next month.....
dah la strt ktorg kt bandar smpai da balik asyik ujan jer....
tambah lg x jmpa apa yg d inginkn....
eh bukan la....
mak jak yg x jmpa baju yg sesuai....
apa nk wat saiz badan mak mmg extra small....
mmg ssh nk dpt saiz...
baju kurung akan jadi jubah klo mak yg sarungkan...
So, mak wat keputusan utk sambung mencari esok hari (klo sempat la..coz esok kdai setengah ari jer)
bagaimana plak ngn saya (amboi skemanya ayat kan...)
camni citernya...
saya jmpa baju yg saya bekenan...
actually dari ari tu lg da jmpa baju tu...
(baju kaler putih + sulam pink gitu....)
mmg nk sgt...just nk tgu masa yg sesuai jer nk kuar ngn mak...
fhm2 jer la sya ni kn blm bekerja....
so nk mintak sponser la jwbnya...
huhuhu....
tp kn....mmg sungguh menyedihkan bila time baju tu da x da saiz kecik....
tinggal saiz 42 & 44 jer...
uwwwaaaaaaaaaaa............
sungguh x patot lah...
saya nk sgt baju tu plz la...
tp tuan punya butik tu x leh wat apa ler coz tkng jht yg dia kenal pon x sggup nk outer baju tu...
baju tu baju sifon blapis...
banyak keja konon nk m'outernya....
sgguh kecian kt sya kn....

Tp kan.....
sya da dpt solution utk masalah di atas (ayat skema skali lagik..hehehe....)
setelah puas meluahkn kesedihan kt my shayang n my ex-rumet....
(cian gak dorg kena dengar sya melalut coz x dpt baju idaman hati....~_^)
then my shayang suggest beli je baju tu then mintak kak dia yg kecikkan.....
akak my shayang tu tukang jahit jgk yer....
tp sya x penah lg mgunakan khidmat beliau utk wat baju sya....
dan ktorg pon lom tnya lg bley x dia wat coz my shayang still kt kk ...
pas tu kan....
sy call sorg lg best pren sy....
dia jauh....kt Uitm terengganu....
napa sya call dia???
sbb nk mintak tlng kt dia tnya kt akak dia leh x nk kecikkan baju tu..
akak dia pon tukang jahit gak taw...
kenapa??....sbb before this penah gak la tempah baju ngn akak tu...
jahitan dia pon okey gak...
jd skrg sya da ada 2 pilihan tkang jahit utk outer baju tu..
akak member sya tu ke @ akak my shayang.....
yeah....esok da leh beli baju tu....
Happy2....hope x da la plak owng yg rembat baju tu lak eaaaa.....
meraung sya nnt.....
huhuhuu......



my shayang baru smpai dr kk...
i got a roses from him...luv u shayang....(^_~)