::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Wednesday, July 13, 2011

Baru Minggu ke-2

Assalamualaikum....





Minggu ni baru masuk minggu yang ke-2, tapi seolah-olah saya la orang yang paling busy di dunia ni.huhuhu....apa kah???. Tapi memang betul la saya sangat busy skrg ni...mo online pun masa sangat la terhad...hidup pun da tak berwarna warni lagi....yang ada hanya PUTIH sahaja...uwaaaa.....klo la baru minggu ke-2 ni da sebusy ini...bagaimana la minggu2 yang akan datang nnt ya...ermmmm....








Kalau ada yang tertanya2 apa yang saya busykn ni...nanti la saya ce citer ya..fenat wooo...tak da mood mo taip panjang2...tunjuk gambar la dulu ya...hehe...>_<








ok la korg2..
nnt kita jmp lagi ya...
maceh sudi baca..



Saturday, July 2, 2011

CONTEST SAYA DAN KACA MATA

Assalamualaikum












Hai kawan2 suma...ari ni tiba-tiba terajin lak mo join contest yang di anjurkan oleh si cantik manis lya...bukan apa suka-suka jak join..mengisi masa lapang..contest ni pun cam best gak...mana la tau klo2 tersangkut ka apa kan...korang2 pun join la sekali..hadiah2 dia pun lumayan taw..rugi klo x join..hehe..




Syarat contest ni pun senang jak...
1) Harus follow blog lya dan like page lya
2) Copy banner SAYA DAN KACA MATA dan letakkan kat dalam entri.
3) Sertakan gambar pakai kaca mata.
4) Story ckit pasal gambar tu. bayak pun ta pe (katanyer...^_^)
5) Tinggalkan komen kat dalam entri ini
6) Tag 3 orang.






jadi ni la gambar yang nak saya pertaruhkan:





Mempersembahkan gambar saya yang tak seberapa bersama kaca mata belalang yang baru saja di beli di satu karnival kat bandar...penat round2 cari spek yang sesuai untuk menggantikan spek yang suda patah..huhu....setelah berpenah lelah mencari, ni jak la yang berjaya ditemui.ok, terima jak la ya..huhu....


saya nak tag:
3) Ana




Ok Done
wish me luck k...
babai
^_^