::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Friday, January 28, 2011

Saya tengah geram ni...(>_<)



p/s: Ini ada la entri yg sangat beremosi....

benci tol la...
benci tol tgk muka org tu....
sungguh x tau malu...
da berhutang ngan orang x reti2 nak bayar...
pastu bila jmpa orang wat muka x nothing happen jer...
ntah kulit muka dia buat dari apa ntah....
TEBAL sungguh...
ingat saya wat business ni free2 jak ka...
pakai duit la weh....
yg ko tu da pandai nak order barang ngan orang...
pandai2 jgk la bayar bha...
aishhh...
herannya jugak...
lama betol da besabar ni....
berbulan-bulan da...

Yang c anak tu pon lebih kurang jgk...
da byk kali suruh dia ingatkn mak dia suruh bayar...
org cakap dia anggap cam angin jak...
memang la 1 family muka tebal...
termasuk la bf makcik yang x sedar diri tu....
da tua2 x sedar diri...
tinggal serumah lak tu...
tau la ko non-muslim...
bengong!!!
x mau masuk campur hal pompuan konon...
cam apa jak...
gf ko tu kaki hutang n tipu org x malu ka...
bagi2 la nasihat ckit..
eh lupa...2,2 perangai sama jak...
cam hampeh!!!


p/s: baru rasa lega ckit pas lepaskn marah kat cnie...mmg suma harus di luahkan kn...maceh yer incik blog...huhuhu..






Monday, January 17, 2011

Jom gi kawen-kawen....



Salam suma...
ari sabtu lepas kan....
saya p kawen2...
eh bukan la...p majlis kawen sebenarnya...
klo p kawen2 cam main kawen2 la plak kn...
huhuhu...

yg kawen ni kawan kepada best pren saya...
pas tu jadi kawan saya la jgk...
mula2 ingat x dpt la nak pegi...
ye la...uma dia jauh dari uma saya...
transport pon x da...
incik kesayangan aka driver x berbayar saya tu plak keja....
jadi mmg ingat x dapat pegi la...

Tapi kan...
Last2 saya terpegi jugak...
dah hati teringin nk pegi kan...
saya nek "pirate" aka keta sapu je la....
kat cnie mmg belambak keta sapu...
tp c incik tu suruh p tempat keja dia dulu...
biar dia antar kunun....
haa....
jadi dia da yg antar...
hehehe...

bila saya datang uma pengantin tu...
baru je pas nikah...
n pengantin tengah dengar imam bg ceramah ka ntah.....
saya pon x tau..
saya plak trs g bilik pengantin ngan kawan saya tu...
makan pon dalam bilik tu jgk...
besh kn...
hehehe...

ok la....
jom layan gambar2 ni dulu erk...
tak banyak...
ckit jak ni...



nie la best pren sy itoo....comey kn..



bersama pengantin ppuan yer...



ktorg...(~_^)





Wokey Bye....(>_^)

Friday, January 14, 2011

Shaya JeLez okEyyy....(>_<)





Ya BETUL.....
saya sedang jelez skrg...
semalam ada satu keta tu...
keta kaler pink...
klo kancil, mayvi or kenari kaler pink sy x kesah sgt...
tp korg nk tau....
keta tu keta VIVA kaler pink....
jelez2...
siap lalu kt dpn kedai shaya plak tu...(eh silap kedai mak sya la)
hadoi bikin panas tol la...
huhuhu...
then terus call my incik keshayangn...
nk ngadu la kunun...
last2 keja gelak....
aishhhh....x nyokong industri tol.....(ada ka pkataan "nyokong" ah? hehe...)
bru jak plan ngn my incik keshayangn nk tukar cat pink Viva ktorg tu...
kunun2 nk jadi the only one viva pink kt LD ni...
tp keta tu da wat dulu...
geram tol la....grrrrrrr.......
xpa2...keta tu x lawa pon,,,
makeup x cantek...
keta ktorg lagi cantek....(ayat nk sedapkn ati..huhu..)


nak keta pink camni versi Viva leh tak??
(sumber dari incik google)



Ok2....
nk hiburkn hati balik la....
last week kn...
kuar ngn incik kesyagn sya....
(actually mmg ari2 ktorg kuar pon)
sya ngadu la mouse da rosak...
then sya nk sgt mouse pink hello kitty yg penah ktorg tgk ari tu kt satu kedai ni...
yg bestnya my incik itooo trs ckp "mau ka? klo mau kita g beli skrg"
wah...sya apa lg..
msti la mau kn...
da org nk belikn.....
rezeki jgn di tolak.....
suker2......

comel x mouse baru saya...hehehe....
maceh my incik....luv u more la....(>_~)


Pastu kan korg2.....
semalam kn sya ada beli lg satu benda ni...
pun comel gak....
yg penting kaler PINK okey......
hampir2 lg x dpt beli coz my incik itooo da lmbt nk masuk keja....
tp sya bjaya wat muka comel secomelnya supaya dia leh singgah kejap n sya dpt membeli...
bkn apa...benda tu ada byk...
tp yg kaler pink tinggal 1 jak....
yg len suma kaler biru...
mana bley biarkn tlepas kn....
dan akhirnya...
sya bejaya membeli...
yeahhh...!!!!
heppy2....

tara....ni la benda comel itu...
beliau ada la sebuah usb hub yg bwarna pink...(^_^)


Happynya dpt beli benda yg comey2 ni....
hehehe...
wokey da2....
hentikn mencarut...



wokey....
DAaaaaaaaa.......

Tuesday, January 11, 2011

Yeahh!!!....account da tutup...(^_~)


Yes!!!
akaun da tutup.....
ye betol la...akaun da tutup....
eh, eh....
bukan akaun bank atau akaun FB yg tengah hangat skrg ni sbb akan di tutup Mac ini yer...
Tapi kan...
akaun bisnes saya la....
saya kan bisnes jual burger...



da cukup bulan, jadi akan di tutup la utk bulan 12 punya yer...
happy-happy...
kira cam baru dapat gaji gak la...
beshnya dapat merasa wit after bpenat lelah selama sebulan ni...
walaupon x da beribu-riban...
tapi almost la...hehe...
ble la guna utk shopping2 beli shawl baru....
beli handbag baru..
Better la kan..
dpd dok uma goyang kaki x da wat apa2...
jadi graduan menganggur..
dok diam2 membesarkan badan yg da already comel ni...
huhuhu...
x pa la kn...
mana tau dpt jadi bussinesswomen bjaya kan...
x sia2 la saya ada degree in finance ....
tol tak??
hehehe....
wokey...nk cau dulu...
nk g servay brg2 kat online shop...
jom shopping!!!!
hehehe....


lalala.....



...BYE KORANG...


Thursday, January 6, 2011

Epy Besday Cayangku


Taip entri ni khas utk my incik kesayangan....
walaupon dia x baca pon blog ni (sbb x tau pon psl blog ni...hehe..)
tetap gak nk wat entri ni...

epy besday ya cayangku....
smoga gembira dan bahagia selalu....
selepas 4 tahun couple...
baru tahun ni sya ada bersama2 awk time besday awk kan...
cian awak...
huhuhu....
apa leh wat....
tpaksa bjauhan...
apa org kata tu...syg kekasih di tinggal2kn...
pasni sy da x g memana da cyg...
dont wori...
hehehe...

Umo awk tu da meningkt yer cyg...
so, x reti2 ka mau kumpul wit cepat2....
jgn nk poya2 je erk....
kena pikir masa dpn lak...
ingat la 'orang tersayang' awak ni yer...
hehehe...
x sgka da 4 thn kita bersama...
macam2 dah kita lalui...
Alhamdulillah kita masih still couple smpai skrg...
Sayang awak sgt2....

gambar pertama skali time mula2 couple...
(muka sgt skema yer...)


cygku dtg Labuan melawat sya....(^_~)



ktorg kt depan bangunan Yayasan Sabah


kat pekan Nabalu.....ktorg mmg suka jln2...(>_~)



gmbr yg paling tbaru....02 January 2010



HAPPY BIRTHDAY  SAYANGKU!!!!
(^_~)