::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Tuesday, February 15, 2011

CONTEST CANDID TERBAIK

Salam


Hai2 sumer....
saya telah di tag oleh si comel syisyimisi untuk join contest nie...
maceh cik syisyi....(^_^)
jenuh gak menyelongkar album2 nk cari gambar candid...
abis suma gambar syok sndiri jak...
agak susah yer nak cari pic candid...
tapi nasib bek jumpa gak...
hehehe...

kepada korang2 yang nak join gak...
leh lah pegi cnie k...
so, gambar yg sya nk pertaruhkn ada lah...
-
ini
-
-
-

  • Ni gambar time konvo bulan Okt thn lepas....
  • Jalan2 amik gambar before start sidang konvo ktorg...
  • Citer pasal gambar ni: mak saya tengah setting bunga tu nk bg nampak patung comel itu supaya tak tersembunyi bila tangkap gambar.
  • gambar tak clear sangat coz tak pakai flash...(kater candid...(^_~))
  • Location: bangunan Canselori UMS.
  • Tukang amik gambar: Incik kesayangan shaya.(^_<)

Ok skrg sya nak tag:
1. iQa


~Gud Luck~
(^_^)

Visitor dari Hong Kong?



Salam

Hai2...
salam Maulidur Rasul...
ari ni da 15 hari bulan...
kira ari ni la maulidur Rasul kan....
(^_^)

alamak da jauh menyimpang dari tajuk...
tak pa kan  wat intro ngn ucapan 
salam Maulidur Rasul....
happy walaupon tak dapat join perhimpunan di dewan...
tapi esok nak pegi kenduri kawin...
incik kesayangan..
eh salah...kawan incik kesayangan la...

ha kan tersasar di jalanmu lg...
eh tu tajuk drama klo x silap...
tersasar dari tajuk sebenarnya...
hehehe...

tadi kan...
saja jak check nuffnang tu... 
bkn chck earning yer...
tau da erning mmg non ado....
sbb mmg x aktif menghapdep blog ini...
so, saya chck visitor jak la...
chck punya chck...
nampak la ada visitor dari hong kong...
diulangi...
dari hong kong yer....
tengok ni.....


ha kan....tak tipu...



pelik....apa la yang dorg baca dlm blog sya ni...
teda jgk saya tulis dalam bahasa cina d sini...
owh...
mungkin terclick kot....
hahaha...

ok la...
abis suda membebel...
mo pi sleep da...
gud nite everyone...



...babai...








Friday, February 11, 2011

Happy Birthday myVIVA



Salam


Baru pas tutup gerai...
sangat penat...
coz customer ari ni x bg chance sya rehat langsung...
now,
just nak wish happy birthday to my viva..
ari ni genap 2 tahun viva nie jadi milik kami....
dalam 2 tahun ni...
eksiden dah 3 kali...
(2 kali melanggar, 1 kali dilanggar...)
huhuhu....
sebab baru je pas melanggar forklift..
x dpt nk bg hadiah yg grand2 kat dia...
just dapat bagi no plat baru jak...
tak pa la bah kn...
janji ada...
tu pun da RM100++
ok la tu...
better than nothing kn...
hehehe...


masing2 mo posing ngn c viva...(^_^)




Ha tu dia plat no baru...tp time nie no plat blkg tak da lg.....huhu...




Akhirnya ada gak gmbar ktorg ngn c viva comey ni...hehe...



Ok viva cayang...
Happy Birthday....
sila la berbakti lebih lg yer...
tamau nakal2 tau....
hehehe....
(^_~)



...Ok Bai..






Wednesday, February 9, 2011

Mood RAJIN sila datang balik....

Salam...

Sebenarnya kan....
saya nk taip entry baru.....
nak cerita pasal cuti2 raya cina baru2 nie....
saya pegi......
-
-
-
-
-
-
-
-
SINI
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
SINI
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
 dan SINI
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
tapi malangnya...
mood rajin dalam diri lom memunculkn diri lagi....
huhuhu....
-
-
-
-
-
Mood rajin tolong la kembali padaku....
(^_~)
-
-
-
-
-
-
...Ok Bai...