::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Tuesday, February 15, 2011

CONTEST CANDID TERBAIK

Salam


Hai2 sumer....
saya telah di tag oleh si comel syisyimisi untuk join contest nie...
maceh cik syisyi....(^_^)
jenuh gak menyelongkar album2 nk cari gambar candid...
abis suma gambar syok sndiri jak...
agak susah yer nak cari pic candid...
tapi nasib bek jumpa gak...
hehehe...

kepada korang2 yang nak join gak...
leh lah pegi cnie k...
so, gambar yg sya nk pertaruhkn ada lah...
-
ini
-
-
-

  • Ni gambar time konvo bulan Okt thn lepas....
  • Jalan2 amik gambar before start sidang konvo ktorg...
  • Citer pasal gambar ni: mak saya tengah setting bunga tu nk bg nampak patung comel itu supaya tak tersembunyi bila tangkap gambar.
  • gambar tak clear sangat coz tak pakai flash...(kater candid...(^_~))
  • Location: bangunan Canselori UMS.
  • Tukang amik gambar: Incik kesayangan shaya.(^_<)

Ok skrg sya nak tag:
1. iQa


~Gud Luck~
(^_^)

5 comments:

MarS! said...

hihihi~ comei aje... nostalgia plak mlm2 nih tgk pic konvo awk~ ;)

Mohd Effendi said...

konvo. puas ati mse tuh.:)

current[TEASER] said...

mekasih tag..nnt aku buat ya.

zatil said...

good luck si gadis pinky yang comei :)

LARA AQIDA said...

awak blh xaja cmne nk join contest cmni.. pas 2 cmne nk tag org ye.. thankzz..