::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Tuesday, March 17, 2015

Aktiviti Rayyan tunggu ayah dia balik

Ha ni nak share telingkah anak kesayanganku menunggu ayah dia balik keja...at last dia da t'tido kepenatan & ayah pun x balik2 lagi...cian dia..

Ketiduran

Kecian kesayangku ni..jam9 pm da tdo..x sempat nak tunggu ayah dia blk keja. Ari nie ayah dia balik lambat lagi..kena ke luar daerah hantar barang. Apa bole wat, suda namanya kerja kan..sabar la. Klo tak keja, mcm mana nak bayar itu ini. Sekarang suma pakai duit byk..apa lagi GST pun nk start da.msti hrga brg pun ikut melambung. Eh melalut suda. Hehe

Monday, March 16, 2015

Entri bosan..hehe

Tengah di landa sindrom mengantok d tempat keja. tak da la bizi sgt sekarang ni. Bini bos pun tiada d ofis. tengah ber'holiday' seminggu ke China katanya. so, agak heaven la d tempat keja selama seminggu ni. Bos pun masuk ofis kejap2 ja. memandangkan saya sorg ja d ofis ni, memang relax gila la. hihi..

sementara ada waktu ni, singgah la kejap ke blog yang da bsawang ni..sambil2 blogwalking ke blog2 orang yang sememangnya sangat rajin update blog. *sangat jelez, kenapa la saya x bole nak jadi mcm dorg.rajin nk update blog.

Actually ada byk benda nak crita, tp mungkin di lain masa..banyak sgt cerita pasal kerenah c kecilku Rayyan..

ok jumpa lagi d lain entri.. ^_^

C Manjaku Rayyan hari ni 16.03.2015 sudah berumur 1 Tahun 5 Bulan 10 Hari
Semoga membesar dengan sihat nak bijak ya sayang..