::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Monday, March 16, 2015

Entri bosan..hehe

Tengah di landa sindrom mengantok d tempat keja. tak da la bizi sgt sekarang ni. Bini bos pun tiada d ofis. tengah ber'holiday' seminggu ke China katanya. so, agak heaven la d tempat keja selama seminggu ni. Bos pun masuk ofis kejap2 ja. memandangkan saya sorg ja d ofis ni, memang relax gila la. hihi..

sementara ada waktu ni, singgah la kejap ke blog yang da bsawang ni..sambil2 blogwalking ke blog2 orang yang sememangnya sangat rajin update blog. *sangat jelez, kenapa la saya x bole nak jadi mcm dorg.rajin nk update blog.

Actually ada byk benda nak crita, tp mungkin di lain masa..banyak sgt cerita pasal kerenah c kecilku Rayyan..

ok jumpa lagi d lain entri.. ^_^

C Manjaku Rayyan hari ni 16.03.2015 sudah berumur 1 Tahun 5 Bulan 10 Hari
Semoga membesar dengan sihat nak bijak ya sayang..


No comments: