::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Thursday, September 18, 2014

Template Blog baru

Terasa cam nak tukar templete blog la. nampak cam suram je blog ni kan...maklum la blog da lama, tp updatenya on off. Apa ble wat tuan punya blog cam chips more...kejap ada kejap tak da. Sabar je la..Ni nak update segala macam templete n header bagai pun da lupa cam na caranya...terpaksa la kena tanya mr. google lg utk cari tutorial..hehe. Harap tabah la saya m'google ngan internet kat opis ni yang tak stabil. klo kat umah memang susah la nak mengadap sebab c kecik tu memang x bole nak tengok ummi dia online..nk pegang hp pun susah...kena tunggu dia tdo, baru la dapat nak bukak fb..tu pun just tgk sepintas lalu je..memang begini la kan bila da ada anak..ni baru sorg...kalo 2? 3? 4? haaa...cam na la tu kan... ^_^

Wajib la tempek gambar anak kan...
my Rayyan yang semakin ligat
^_^

No comments: