::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Wednesday, September 17, 2014

Hari Yang Baik

Semalam sorg abang saya luahkan niat dia nak hantar rombongan meminang awek dia...Alhamdulillah sampai jugak jodoh abg saya yang sorg ni..penat menunggu jawapan kepada soalan "bila abg yg sorang tu nak kawin?? calonnya kan ada suda" time tu memang tak tau la nak jawab apa utk soalan tu...akhirnya semalam terjawab suda.

Hari ahad ari tu, parents awek dia da paggil abg saya ke rumah mereka n bagitau yg abang saya rombongan kami bole datang penghujung oktober ni..depends la pada kami nak datang bila, janji penghujung Oktober. Ha, apa lagi semalam busy la mak saya membelek2 kalender untuk cari hari yang sesuai. Belek punya belek 25 Oktober 2014 ni la yg paling cun, bersamaan dengan 1 Muharram 1436H. Hureeeyyy...hari cuti, so tak perlu la saya nak minta cuti bagai...hehe..

Semoga niat murni abang saya yang sorang ni dipermudahkan...In Shaa Allah...




1 comment:

Sya Mimie said...

Asslmkm.. Semoga urusan baik tu dipermudahkn. Amin..