::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Monday, September 8, 2014

Hai reader, hari ni saya nak kenalkan my buah hati, my jantung, my permata hati, my bf kecik, my everything in my life. presenting MOHAMMAD RAYYAN IRFANSYAH BIN MOHD YASSIN. ha ambik ko nama ja da penuh satu baris.hehe. bln ni  pada 06.09.2014 kesayangan saya ni da masuk 11 bulan. da makin bijak dan semakin menghiburkan hati kami sekeluarga dengan tingkahnya yang lincah...




nie pic2 kemarin (07.09.2014) yayen da dok dalam keta tunggu ummi dia siap...biasalah ummi bsiap lama ckit. nak siap2 brg yayen lg..nak ambik tu, ambik ni. mak2 kan byk la yg nk di angkut. nasib baik yayen bf, x yah nak bawak botol susu, segala bagai..hehe..


tengok la keletahnya ni...bikin geram  betol..time ni tengah demam selsema taw..tp sebab semangat nak bjalan, bukan main suka lagi dia...lupa terus yang dia tu tak sihat...sayang anak ummi..


Tempek muka comel sebijik.....
macam comel je....
eh, opkoz la comel kan.
hehe





ok...kawan2 ummi...kita jumpa lg di next entri