::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Tuesday, August 23, 2011

Salam Ramadhan Kawan2...



Assalamualaikum...


saja tempekkan gambar kt bengkel...^_^






Salam Ramadhan kawan-kawan suma...saya taw memang sangat terlambat saya wat ucapan ni kn...tapi apa nak wat..saya memang sangat-sangat busy..huhu...


Sedar x sedar...dalam seminggu lagi kita da nak raya kan..camna la persiapan raya..suma da ok?? saya ada banyak lagi nak wat...baju raya ada 2 pasang lagi x jahit manik...sungguh terhad masa...balik klas jak, trs berniaga...nie pas tutup gerai ni, nak sambung jahit baju melayu anak2 buah kecil & comel...nasib bek la ada cikgu yg tolong potongkn kain...klo x, x terjahit la baju melayu diorng  tu...huhu...ni pun 1st gak nak jahit baju ni...harap2 jadi la yer..hehe...


ha..raya ni dapat cuti 2 minggu...klo sempat, nak jugak saya update pasal raya & kehidupan baru saya...


Sampai jumpa lagi ya suma...


Babai...^_^



Wednesday, July 13, 2011

Baru Minggu ke-2

Assalamualaikum....





Minggu ni baru masuk minggu yang ke-2, tapi seolah-olah saya la orang yang paling busy di dunia ni.huhuhu....apa kah???. Tapi memang betul la saya sangat busy skrg ni...mo online pun masa sangat la terhad...hidup pun da tak berwarna warni lagi....yang ada hanya PUTIH sahaja...uwaaaa.....klo la baru minggu ke-2 ni da sebusy ini...bagaimana la minggu2 yang akan datang nnt ya...ermmmm....








Kalau ada yang tertanya2 apa yang saya busykn ni...nanti la saya ce citer ya..fenat wooo...tak da mood mo taip panjang2...tunjuk gambar la dulu ya...hehe...>_<








ok la korg2..
nnt kita jmp lagi ya...
maceh sudi baca..



Saturday, July 2, 2011

CONTEST SAYA DAN KACA MATA

Assalamualaikum












Hai kawan2 suma...ari ni tiba-tiba terajin lak mo join contest yang di anjurkan oleh si cantik manis lya...bukan apa suka-suka jak join..mengisi masa lapang..contest ni pun cam best gak...mana la tau klo2 tersangkut ka apa kan...korang2 pun join la sekali..hadiah2 dia pun lumayan taw..rugi klo x join..hehe..




Syarat contest ni pun senang jak...
1) Harus follow blog lya dan like page lya
2) Copy banner SAYA DAN KACA MATA dan letakkan kat dalam entri.
3) Sertakan gambar pakai kaca mata.
4) Story ckit pasal gambar tu. bayak pun ta pe (katanyer...^_^)
5) Tinggalkan komen kat dalam entri ini
6) Tag 3 orang.






jadi ni la gambar yang nak saya pertaruhkan:





Mempersembahkan gambar saya yang tak seberapa bersama kaca mata belalang yang baru saja di beli di satu karnival kat bandar...penat round2 cari spek yang sesuai untuk menggantikan spek yang suda patah..huhu....setelah berpenah lelah mencari, ni jak la yang berjaya ditemui.ok, terima jak la ya..huhu....


saya nak tag:
3) Ana




Ok Done
wish me luck k...
babai
^_^









Thursday, June 30, 2011

Yeahh Barang-barang Da Sampai

Assalamualaikum






Yeah...ya betul barang-barang yang saya beli ari tu da sampai...semalam saya check kat pos online..da sampai da...jadi tadi da pegi ambik...yang bestnya ada dua parcel taw...sukeee...sukeee...suke....ngeee...>_~...





See....da sampai kan???...nak tengok x barang apa yang sampai tu...nanti saya post kat next entri k....klo korg nak tengok, jangan lupa jalan2 kat blog saya lagi yer...klo sudi la...tapi sila la sudi2 kan diri yer....hehe...sayang korang ketat2...^____^




..Babai..







Oh indahnya kenangan Masa Kecil

Assalamualaikum....




Hai suma..selamat malam.nak bercerita ni....tadi beronline la ngn rumate 3 tahun saya kat uni...tengah asyik2 chit chat, dapat lak notification someone mention nama saya kat post fb...check punya check, rupanya my fren mention dalam post ke group skola rendah ktorg...ex-classmate saya yang create group tu..ahli2 kat situ, hampir sumanya classmate saya time skola rendah dulu.


Nak tau, kat ctu la ktorng dapat bjumpa kembali...borak2 sambil imbau kenangan manis time skola rendah dulu...best..time tu, klas ktorg tu kira klass bdk2 bijak la jgk..ktorg kira struggle gila dlm klas tu...cikgu klas ktorg kebanyakannya guru math..ha pa lagi, mmg sifir la sarapan ktorg setiap hari...klo x dpt jawab soalan2 yang d bagi, memang x dapat masuk klas la jawabnya...mmg azab la time tu...


Tapi sekarang suma memori tu da jadi kenangan terindah buat ktorg suma...bila bjumpa kat group tu memang mengimbau kenangan jak la keja ktorg...tetingin gak la mau wat reunion...tapi agak susah nk kumpulkn sumanya kembali...ada yang da menetap di kk la..di semenanjung la... di filipina la..di indonesia la...jauh2 suma..tu tak kira lagi ada beberapa orang yang masih tak dapat di kesan...









Oh i miss the memory damn much...
rindu kawan2 suma..
>_<




Wednesday, June 29, 2011

Monday, June 27, 2011

Korang Ada anak Buah camni tak???




Assalamualaikum....



Memperkenalkan....
MOHD KHAERUL AZAMSYAH


budak ni adalah anak buah kesayangan saya yang kedua...
anak buah yang menambahkn lagi seri dalam kuarga saya...
dia jugak la yang paling nakal.
boleh dikatakan paling otai la daripada abang dia yang sorang tu...
apa taknya, budak ni x da apa pun yang ditakut.
dalam gelap pun dia main redah jak.
sangat berbeza dari abang dia yang sorang tu..
agak penakut ckit..


Nie ha nak cerita..
petang tadi budak kecik 2 orang tu kenal tinggal kat uma...
di bawah jagaan nenek n pak long dorang la..
tak larat nak jaga klo budak2 kecik tu ada di kedai.
jadi, better biarkn dorang di uma..
aman la jugak ckit...


Tengah syok2 di kedai...
tiba2 datang la c abang ni mereport...
report apa??
report yang adik dia makan milo..
yup serbuk milo tu..
ha ni mesti c abang tu punya keja..
klo tak, mana la c adik sampai nak milo tu...
pandai dorg ni..
beraktiviti time2 nenek dorang sibuk melayan sinetron indonesia...
so apa lagi,
saya pi la balik menjenguk apa yang da berlaku kat uma..
dari jauh lagi da dengar suara c adik ni menjerit...
rupanya dia mengamuk coz nenek dia amik bekas milo tu dari tangan dia...
ha tengok la gambar kat bawah ni...
beria-ia budak kecik sorang ni menangis...
takut sangat orang amik milo tu dari dia...
haishhh...

Alalalala....comelnya anak mama sorang ni...

Abah dia balik keja tadi pun terkejut tengok rupa anak dia ni...
comel betol...
milo sampai di kepala...
bawak budak ni p kedai....
mintak minum plak..
telampau banyak makan milo, haus la plak ya adik...

c adik kehausan...hehe...

Ok bila da kenyang bole p mandi ya adik...
satu badan da penuh ngan milo tu...
hai la...macam2 la kerenah anak buah ai yang sorang ni...
^_^


shaya suda kenyang...yeeahhhh...>_~

Babai...
thanks sudi baca...
^____^








Saturday, June 25, 2011

Hai-hai

Assalamualaikum....




Hai selamat malam suma...
kali ni nk taip entri pendek saja...
sebenarnya banyak nak ce cite..
tapi nak cepat ni...
tak dapat nak taip panjang2...
nak taip entri tadi tak sempat...
buzy ngan business...
ha kan da tertaip entri panjang ckit...huhu...



Ok esok nak g dating ngn my sayang...
and..beli baju raya yang da booking tadi...yeeahhh...^_^
babaii...
thanx sudi baca...


terima la pic seminggu sebelum ari esok...tadaaaaa....
otw balik dari dating seharian ngn my sayang...
oh sungguh oily wajahu...huhuhu




Thursday, June 23, 2011

I LOVE SHAWL CONTEST BY IDMA TEXTILE

Assalamualaikum...




Hai selamat petang kawan2 suma...ari ni saya nak join satu contest. kemarin jalan2 d blog si cantik manis Nisa Kay. ha, dari situ la ternampak pasal contest ni...terus tergerak hati nak join gak. lagipun da lama da x join contest..mana la tau kalo kali ni ada rezeki saya kn...








contest ni mudah jer..kena ikut syarat2 yang di tetapkan oleh pihak penganjur.syarat2nya ialah:
1) Upload pic memakai shawl yang terbaik.(pic solo sahaja)
2) Buat satu entry tentang contest ini, copy banner dan link kn.
3) Like Page IDMA TEXTILE di Facebook.
4) Tag 1 orang rakan.
5) Tinggalkan link anda di entri ini.


Ok sume jom kita join...ni gambar yang saya pertaruhkn yer:



Ni adalah shawl cotton pink kegemaran saya..
klo kat fb banyak gambar pakai shawl ni...
kawan2 kat fb saya da boring kot tengok saya asyik pakai shawl ni..
hehe...
wish me luck yer..
^_^


saya nak tag: 
masmarina (my junior merangkap my adik jg merangkap my BFF)
gud luck dear =)


ok Babai...







Wordless Wednesday yang tak menjadi



Assalamualaikum...


Hai suma...ha panjang kn tajuk entri kali ni....bukan apa ba..semalam kn semangat tau saya mo post entri "wordless wednesday". siap pilih2 gambar apa lagi yang mo di kasi masuk..p edit2 lagi..letak apa yang patut kn...gmbar yang d bawah ni la yang mau d kasi masuk sebenarnya...comel kan anak buah saya...ni la Aman...anak buah saya yang pertama...^_^. Sebab apa jadi wordless wednesday yang tak menjadi??? sebab semalam berapa kali try dan try upload gambar mo update entri tak lepas2..tak tau kenapa. last2 saya tutup lappy n p tdo jak..haha...




Sebab entri ni jadi wordless entri yang ber"word", jadi biar saya cerita apa yg sebenarnya di sebalik gambar ni...biar saya cerita ya..klo korang mo tau, anak buah saya yang sorg ni memang liat mo gunting rambut...lama gak pujuk2 dia, tp x layan pun..pernah sekali ummi dia bawak p bandar, sampai kt kedai dia tukar fikiran.mo beli beg BEN10 la...apa la..macam2 alasan dia bagi.


Tapi ari tu ntah kenapa time saya mo jalan ngn encik kesayangan, budak kecik ni tergerak hati lak mo ikut...mo gunting rambut kunun...haaa...apa lg, dia tuan punya badan sendiri yg offer mo gunting rambut,jangan kasi lama..kena terus la p kedai gunting rambut sebelum budak kecik ni tukar fikiran lagi..dia ni bila2 masa jak bole tkr fikiran. Tapi sebelum gunting rambut, ada syarat lagi tau..dia siap bgtau lagi..."aku mau pakai gunting, tak mau yang pakai kayan ya....kayan tu karan..Aiya...macam2 ragam la anak buah saya yang sorg nie...x pa la..layankn jak...nama pun budak kecik kan....huhu...


Ok sekian saja withword entri saya wat kali ni....aisehmen, bole ka jgk camtu ya...^_^





ok bye..
terima kasi sudi baca..




Tuesday, June 21, 2011

"Mouse" ka "kitty"

Assalamualaikum..




Hai2...selamat petang suma...semalam kan terjadi kebingungan pada diri ni..sebab apa? ya la semalam masa tengah kemas2 mau tutup kadai, mak tanya benda ni sapa punya?? sambil pegang mouse yang berupa hello kitty yang cun melecun berwarna pink...ha kalau da hello kitty tu sapa punya lagi kn klo bukan satu2nya anak pompuan mak ni yang punya...Aman pun da taw da klo hello kitty tu mesti "mama" dia punya..(Aman tu anak buah ai ok..saja gedik suruh dia panggil saya "mama"...haha..)


Tapi kan, time d tanya tu  saya hanya mampu cakap "saya punya" jak...ye la..tu kn hello kitty, kitty tu kn kucing.....x kn nak panggil "tikus" plak...haha.....tapi hello kitty tu pun mouse gak...jadi camna ya...ha,terus konpius di situ ya...


Ha cuba bgtau ni kitty ka mouse???? =p

Ok la..tu jak mo merapu...
Babai..=)





pssttt: saja wat entri merapu petang2 camni..hehe..




Monday, June 20, 2011

Selamat Hari Bapa (Bapa aQ Rindu...#_#)

Assalamualaikum...




Hai2..apa kabar.. Hari saya ni online kejap jak...waktu siang x da masa pun mo online...eh tak2..dapat gak online pagi tadi sambil basuh baju abang saya...mesin yang basuh sebenarnya..saya tolong isi air, baju n sabun jak dalam mesin tu..pastu tolong onkn mesin basuh tu...jadi sementara tggu baju 2 tu abis beputar, saya online la kejap...tu pun just buka fb, tengok2 klo ada cerita terbaru, atau apa2 update dari kawan2 saya jak la...tu jak yang sempat..pastu siap basuh baju saya kuar ngn sayang saya...dekat tengah ari jugak la saya kuar...pasal u saya cerita kemudian jak la...next entri maybe, klo saya rajin la...huhu...




Tadi sambil saya berniaga, sempat jugak la blogwalking and tinjau2 dashbord saya..saya perhatikan ramai blogger yang wish fathers day dan x kurang jugak yang wat entri special untuk ayah masing2...best kan,korang2 yang da besar panjang camni masih dapat merasa kasih sayang seorang ayah, dapat ucapkan selamat hari bapa kepada bapa masing2. Tapi saya tak pernah ucapkan itu kepada bapa saya. Bahkn memang langsung tak kan berpeluang untuk itu buat selamanya. ok air mata da kuar. juwita jangan cengeng ok!!. 




Tak terasa, bermula dari januari tahun 1996, tiada lagi panggilan "bapa" dari mulut saya. Bermakna suda 15 tahun, bapa pergi meninggalkan saya dan kami semua. Saya yang baru berumur 8 tahun ketika itu merasa sangat kehilangan. Tiada lagi seorang ayah untuk bermanja. Tiada lagi seorang ayah yang setiap hari akan menghantar dan menjemput dari sekolah dengan hanya berjalan kaki. Dari saat itu saya hanya memiliki mak dan 3 orang abang. walaupun memang sedih rasa hati, apabila melihat jiran di sekeliling masih memiliki seseorng yang boleh di panggil bapa dan menjadi tempat bermanja. Sesungguhnya, di saat ini, ketika ini, Juju rindukan bapa..Juju sayang bapa.semoga bapa tenang di alam sana....Al-Fatihah...




Bersama Ibu yang sentiasa di sisi...sayang mak..



Babai..
Terima Kasih sudi baca

Wednesday, June 15, 2011

..::Wordless Wednesday~::..



Biarkan gambar bercerita...
...babai...
^_^







Lagu Best..

Assalamualaikum....




Hai selamat pagi suma...haaa..pagi la sgt kn...ala baru kul 10.48...pagi lagi la..hehe...pagi-pagi kwja saya online la apa lg...tu la sarapan saya pagi2..sebab apa??sebab pagi2 kena bukak cyber cafe abang saya...jadi bukak cyber lagi di utamakan daripada sarapan...coz awal2 morning lagi budak2 da tunggu depan pintu kadai nak main game..so terpaksa la bukak kadai dulu...online2 secukup rasa baru p sarapan sambil tengok sinetron CINTA MELOdY siaran ulangan.Time bersiaran petang2 tu tak dapat tengok...saya buzy menjual kat gerai dan jaga anak-anak buah kesayangan yang semakin ari semakin nakal...huhu..




Ha...tadi jalan-jalan kat fb..ada org share video lagu Salma Mentor "Aku Permata"...before this baru sekali dengar kat konsert live mentor di tv3 la..mana lagi..hehe..suka dengar salma nyanyi lagu ni..best...lirik pun best bila di hayati betul2...





Jom dengar sama-sama...(^_^)









Aku Permata - Salma

Terdampar jauh dihempas badai ku hanyut
Hati merintih terkunci mulut membisu
Perjalanan yang jauh bagai tiada sudahnya
Liku ranjau ku tempuh dalam mencari jawapan

Di sudut kecil hatiku sering berkata
Apa yang terjadi ada hikmah sebaliknya
Ku beranikan diri menongkah arus yang deras
Demi hari esok ku relakan



Walau tiada tangan menghulur
Kan ku tetap berdiri teguh ku bangkit semula
Tuhan, hanya engkau mengerti
Perjalanan hidup seorang insan



Walau tiada tangan menghulur
Kan ku tetap berdiri teguh ku bangkit semula
Tuhan, hanya engkau mengerti
Perjalanan hidup seorang insan



Walau tiada tangan menghulur
Kan ku tetap berdiri teguh ku bangkit semula
Tuhan, hanya engkau mengerti
Perjalanan hidup seorang insan
Aku hanya ingin merasa
Kemanisan hidup di dunia yang kudambakan
Tuhan, hanya engkau mengerti
Perjalanan hidup seorang insan



Walau tiada tangan menghulur
Kan ku tetap berdiri teguh
Ku bangkit semula
Hanya titipkanlah doa
Agar permataku terus bersinar
Agar permataku terus bersinar



Best kn? Best kan??? ok...selamat mendengar...Babai...>_^


Tak Salah Kalau Nak Mencuba kannn????



Assalamualaikum....




Wahhhh...happynya diriku bila dapat online d uma ni...ok lak line tenet ari ni sampaikan dia bejaya sampai ke uma....walaupun hanya dapat satu line jak...x pa..janji dapat kan...satu line pon laju apa..ayat pujuk diri sendiri..huhu...dapat la jugak diriku nak menghapdet blog ni...tapi time kat kadai memang hajat hati nak update sebelum balik uma....tapi "ter"sibuk lak bkomen-komen kat fb ngn adik junior...sedar-sedar, tengok jam da sampai masa nk tutup kadai suda rupanya...huhu...


Tapi tak pa la kan....ari ni line tenet sangat baik ngan saya...bole la saya menbebel kat cnie malam ni...heeee..okey start ceciter ek...tadi tengah ari kan dalam jam11..eh pagi la..haha...saya pegi bandar..sendiri...eh time pegi jak sendiri...dalam jam 12 lebih2 gitu berdua da...hehe. Tapi sebelum berdua tu saya da menyelesaikan beberapa misi terlebih dahulu. misi utama adalah arahan dari ibunda tercinta utk pergi membayar bill astro dan bill elektrik di pejabat pos...nasib baik la ari ni x ramai sangat orang...so, tak la lama saya tggu giliran sampai...yeaahhh...


Da selesaikan arahan yang wajib...bole la plak wat arahan dari diri sendiri yang tak wajib iaitu SHOPPING....eh, SHOPPING tu bukan benda wajib ka...??..best gak sekali sekala p shopping sorang-sorng ni...dapat beli apa saja tanpa perlu dengar bebelan...haha...incik kesayangn saya memang suka tak endahkan saya bila saya cakap nk shopping...tapi klo pasal nak shopping barang-barang aksesori keta, dia no satu. Jadi sebelum dia sampai bandar tadi, berjaya gak saya beli 2 helai shawl ngn sehelai tudung syiria...tak tau napa, tiba-tiba tergerak plak hati nak try pkai tudung syiria. before ni memang langsung x penah try...first ingat nak beli kaler black jak...tp not in stock la plak...pilih punya pilih...fikir punya fikir....beli kaler grey jak la...ntah kenapa x pink..pelik kn..haha...pastu berjaya gak beli 2 helai mini cardi...yeyeehhh happynya...hehe..




Balik uma jak terus try tudung syiria baru...tunjuk kat mak ngan akak ipar...dorg puji...yeahh..lagi semangat nak pakai...pastu mms kat incik saya...dia kata x padan..sedey tau...tapi tadi dia komen kat fb kata dia suka...heeee....hati berbunga2  kembali...pandai syg amik ati kiter eaaa...=)....pasni nak beli syiria kaler pink lagi la...ngeeeee....>_^






Ok tak?ok tak?ok tak?



Dan lagi gambar....ngeeee...

masih muka yang sama....hehe...




ok tu jak nak bebel malam-malam ni...
...babai...
^_^










Monday, June 13, 2011

Tukar Header Lagi...



Assalamulaikum.....


Hai korang2 suma...apa kabar??...hari ni saya mengigihkn diri wat transparent...walaupun pada mulanya ingat tak dapat la nak wat lagi...biar la guna header yang lama jak. tapi mana bole kn...url blog da tukar..jadi header pon kena tukar...coz kat header lama tu ada url blog yang lama..jadi, nak tak nak kena la tukar yang baru yer kawan-kawan...=)


Tapi saya ada masalah ckit tau...nak tau knp?? photoshop saya da tak da lagi dalam lappy ni...uwwaaaa...ari tu lappy ni kena penyakit teruk...tpaksa d format  local C da Local D dia...hanya dokumen2 penting jak yang bejaya di pindahkan kat external pinky saya...(perlu ke nak mention "pinky" tu ye..hehe...)


Tapi tak pa la...akhirnya semalam saya berjaya gak men"download" photoshop yang baru walaupon hanya trial edition setelah terpaksa membiarkn lappy ni hidup sepanjang malam utk download file yang bersaiz besar dalam kelajuan internet yang sangaaattttt "laju" sebab jarak modem yang sangat "dekat" ngan bilik saya...apa nak wat..modem kt kedai cc kt depan uma tepi jalan...banyak sangat halangan line nak sampai bilik saya...nak pasang modem stremyx lagi satu tak bole plak...huhuhu....


Haaa...kan da melalut...entri ni sebenarnya nak tunjuk header baru jer...header yang sangat2 simple coz petang tadi saya langsung tak da idea nak wat design header camna...tak pa la..janji muka saya ada...hahaha...


nie la header paling simple d alam semesta ni.....Taraaaaaaa.........


Guna gambar yg di tangkap guna wc ajer ....lalala...


Yang ni plak header lama yang da di edit url blognya yer....juga tambahan munge2 di situ...lalalaaaa...

see....see....yang baru di atas tu simple kan.....hehe


Ok la tu jer nak merapu....jumpa lagi di lain entri....Babai suma2...(^_~)








Sunday, June 12, 2011

Akademi Fantasia Konsert Final



Assalamualaikum....




Hai suma...tengah tengok akademi fantasia sekarang ni...tengok live kat tv jak...agak-agak siapa menang ya...adakah...Azri? Lena? Fina? @ Hazama??





Calon-calonnya ialah: 

LENA


AZRI


FINA


HAZAMA




So, kita tunggu dan lihat siapa Juara AF9
cau cin cau...
Babai



Saturday, June 11, 2011

"Inner Itu Saya Punya"


Assalamualaikum.....


  • Hai2 suma....tengah boring-boring jaga kedai ni...tergerak hati plak nak join GA...cam   best gak GA ni..ble dapat inner 2 ...1 yg 2tone, 1 lagi 3tone...bolw tambah koleksi...inner 3tone pon lom ada lg dlm simpanan...

  • Wokey syarat pertama kena follow blog RossrazifBlog dan RossrazifContest Blog <------(DONE).
  • Buat entri bertajuk "Inner Itu Saya Punya" <------(DONE)
  • Letak banner dalam entry dan sidebar beserta link..<-----(DONE) 



  • Wokey kaler inner yang saya pilih:
2tone: Spring Green + Pink
3tone: Magenta 1 + Turquoise + Purple

  • DONE sumanya...wish me luck yer...(^_<)





Friday, June 10, 2011

URL blog da tukar..

Assalamualaikum.....




Dengan ni dengan rasminya saya da tukar url blog...daripada "pinkroses-sigadispink.blogspot.com" kepada "storysigadispink.blogspot.com". sebab apa saya tukar url tu?? saja2...url lama tu panjang sangat kot...jadi tukar la pi panjang ckit....tapi part "panjang" tu still ada...hehehe...




Tadi bingung2 jugak camna nak tukar url blog ni kt nuffnang...siap google2 lagi ni camna nak tukar url tu...walaupon income dari nuffnang tu non hado pon...salah sendiri gak sebab tak aktif berblog...tak perasan plak kt website nuffnang tu ada bagitau cara dia...hahaha...wat penat jak google td...x la, klo x da pengalaman tak kan tau kn...pengalaman tu bole di jadikan pelajaran...tol tak???




Ok....jak la setakat ni...x da idea taip panjang2...Babai....^_~




gambar x da motif...saja jak letak gambar malu2....hikhikhik...