::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Tuesday, June 21, 2011

"Mouse" ka "kitty"

Assalamualaikum..




Hai2...selamat petang suma...semalam kan terjadi kebingungan pada diri ni..sebab apa? ya la semalam masa tengah kemas2 mau tutup kadai, mak tanya benda ni sapa punya?? sambil pegang mouse yang berupa hello kitty yang cun melecun berwarna pink...ha kalau da hello kitty tu sapa punya lagi kn klo bukan satu2nya anak pompuan mak ni yang punya...Aman pun da taw da klo hello kitty tu mesti "mama" dia punya..(Aman tu anak buah ai ok..saja gedik suruh dia panggil saya "mama"...haha..)


Tapi kan, time d tanya tu  saya hanya mampu cakap "saya punya" jak...ye la..tu kn hello kitty, kitty tu kn kucing.....x kn nak panggil "tikus" plak...haha.....tapi hello kitty tu pun mouse gak...jadi camna ya...ha,terus konpius di situ ya...


Ha cuba bgtau ni kitty ka mouse???? =p

Ok la..tu jak mo merapu...
Babai..=)





pssttt: saja wat entri merapu petang2 camni..hehe..




2 comments:

-atiQah- said...

hehehe mouse kucing.. :P tqah pun ada tikus kucing ni..comel sgt!

sigadispink said...

kn..kn tqah...comel sgt..2 in 1 lg tu..hehe..=)