::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Thursday, June 23, 2011

I LOVE SHAWL CONTEST BY IDMA TEXTILE

Assalamualaikum...




Hai selamat petang kawan2 suma...ari ni saya nak join satu contest. kemarin jalan2 d blog si cantik manis Nisa Kay. ha, dari situ la ternampak pasal contest ni...terus tergerak hati nak join gak. lagipun da lama da x join contest..mana la tau kalo kali ni ada rezeki saya kn...








contest ni mudah jer..kena ikut syarat2 yang di tetapkan oleh pihak penganjur.syarat2nya ialah:
1) Upload pic memakai shawl yang terbaik.(pic solo sahaja)
2) Buat satu entry tentang contest ini, copy banner dan link kn.
3) Like Page IDMA TEXTILE di Facebook.
4) Tag 1 orang rakan.
5) Tinggalkan link anda di entri ini.


Ok sume jom kita join...ni gambar yang saya pertaruhkn yer:



Ni adalah shawl cotton pink kegemaran saya..
klo kat fb banyak gambar pakai shawl ni...
kawan2 kat fb saya da boring kot tengok saya asyik pakai shawl ni..
hehe...
wish me luck yer..
^_^


saya nak tag: 
masmarina (my junior merangkap my adik jg merangkap my BFF)
gud luck dear =)


ok Babai...







8 comments:

Neeja Ami said...

syg,tQ tau fOllOw sy... gud luck juga tau :) babai

sigadispink said...

welcome dear...=)

EZAN IDMA said...

thanks join :) goodluck ye

sigadispink said...

Thanks dear...=)

tiefazatie said...

pergh cantik!pink gle!

sigadispink said...

Ifa: hehe...org gila pink kn..ni la jadinya..hehe..btw, thnx ifa..^___^

EZAN IDMA said...

hye :) kamu terpilih di antara 50 org ya! :)

sigadispink said...

wah...ye ke ni...thnx dear Ezan Idma..^_^