::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Wednesday, June 15, 2011

Lagu Best..

Assalamualaikum....




Hai selamat pagi suma...haaa..pagi la sgt kn...ala baru kul 10.48...pagi lagi la..hehe...pagi-pagi kwja saya online la apa lg...tu la sarapan saya pagi2..sebab apa??sebab pagi2 kena bukak cyber cafe abang saya...jadi bukak cyber lagi di utamakan daripada sarapan...coz awal2 morning lagi budak2 da tunggu depan pintu kadai nak main game..so terpaksa la bukak kadai dulu...online2 secukup rasa baru p sarapan sambil tengok sinetron CINTA MELOdY siaran ulangan.Time bersiaran petang2 tu tak dapat tengok...saya buzy menjual kat gerai dan jaga anak-anak buah kesayangan yang semakin ari semakin nakal...huhu..




Ha...tadi jalan-jalan kat fb..ada org share video lagu Salma Mentor "Aku Permata"...before this baru sekali dengar kat konsert live mentor di tv3 la..mana lagi..hehe..suka dengar salma nyanyi lagu ni..best...lirik pun best bila di hayati betul2...





Jom dengar sama-sama...(^_^)




video




Aku Permata - Salma

Terdampar jauh dihempas badai ku hanyut
Hati merintih terkunci mulut membisu
Perjalanan yang jauh bagai tiada sudahnya
Liku ranjau ku tempuh dalam mencari jawapan

Di sudut kecil hatiku sering berkata
Apa yang terjadi ada hikmah sebaliknya
Ku beranikan diri menongkah arus yang deras
Demi hari esok ku relakan



Walau tiada tangan menghulur
Kan ku tetap berdiri teguh ku bangkit semula
Tuhan, hanya engkau mengerti
Perjalanan hidup seorang insan



Walau tiada tangan menghulur
Kan ku tetap berdiri teguh ku bangkit semula
Tuhan, hanya engkau mengerti
Perjalanan hidup seorang insan



Walau tiada tangan menghulur
Kan ku tetap berdiri teguh ku bangkit semula
Tuhan, hanya engkau mengerti
Perjalanan hidup seorang insan
Aku hanya ingin merasa
Kemanisan hidup di dunia yang kudambakan
Tuhan, hanya engkau mengerti
Perjalanan hidup seorang insan



Walau tiada tangan menghulur
Kan ku tetap berdiri teguh
Ku bangkit semula
Hanya titipkanlah doa
Agar permataku terus bersinar
Agar permataku terus bersinar



Best kn? Best kan??? ok...selamat mendengar...Babai...>_^


No comments: