::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Friday, June 10, 2011

URL blog da tukar..

Assalamualaikum.....




Dengan ni dengan rasminya saya da tukar url blog...daripada "pinkroses-sigadispink.blogspot.com" kepada "storysigadispink.blogspot.com". sebab apa saya tukar url tu?? saja2...url lama tu panjang sangat kot...jadi tukar la pi panjang ckit....tapi part "panjang" tu still ada...hehehe...




Tadi bingung2 jugak camna nak tukar url blog ni kt nuffnang...siap google2 lagi ni camna nak tukar url tu...walaupon income dari nuffnang tu non hado pon...salah sendiri gak sebab tak aktif berblog...tak perasan plak kt website nuffnang tu ada bagitau cara dia...hahaha...wat penat jak google td...x la, klo x da pengalaman tak kan tau kn...pengalaman tu bole di jadikan pelajaran...tol tak???




Ok....jak la setakat ni...x da idea taip panjang2...Babai....^_~




gambar x da motif...saja jak letak gambar malu2....hikhikhik...

No comments: