::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Tuesday, February 15, 2011

Visitor dari Hong Kong?



Salam

Hai2...
salam Maulidur Rasul...
ari ni da 15 hari bulan...
kira ari ni la maulidur Rasul kan....
(^_^)

alamak da jauh menyimpang dari tajuk...
tak pa kan  wat intro ngn ucapan 
salam Maulidur Rasul....
happy walaupon tak dapat join perhimpunan di dewan...
tapi esok nak pegi kenduri kawin...
incik kesayangan..
eh salah...kawan incik kesayangan la...

ha kan tersasar di jalanmu lg...
eh tu tajuk drama klo x silap...
tersasar dari tajuk sebenarnya...
hehehe...

tadi kan...
saja jak check nuffnang tu... 
bkn chck earning yer...
tau da erning mmg non ado....
sbb mmg x aktif menghapdep blog ini...
so, saya chck visitor jak la...
chck punya chck...
nampak la ada visitor dari hong kong...
diulangi...
dari hong kong yer....
tengok ni.....


ha kan....tak tipu...



pelik....apa la yang dorg baca dlm blog sya ni...
teda jgk saya tulis dalam bahasa cina d sini...
owh...
mungkin terclick kot....
hahaha...

ok la...
abis suda membebel...
mo pi sleep da...
gud nite everyone...



...babai...








2 comments:

fiq. said...

mebi ade keyword yang diorang carik sama ngn akak, search punya search kat google, depa pon click, terutamanya kalau ada banyak words dalam english.... hurm

sigadispink said...

mgkin la tu kn dik....hehe..=)