::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Friday, January 28, 2011

Saya tengah geram ni...(>_<)



p/s: Ini ada la entri yg sangat beremosi....

benci tol la...
benci tol tgk muka org tu....
sungguh x tau malu...
da berhutang ngan orang x reti2 nak bayar...
pastu bila jmpa orang wat muka x nothing happen jer...
ntah kulit muka dia buat dari apa ntah....
TEBAL sungguh...
ingat saya wat business ni free2 jak ka...
pakai duit la weh....
yg ko tu da pandai nak order barang ngan orang...
pandai2 jgk la bayar bha...
aishhh...
herannya jugak...
lama betol da besabar ni....
berbulan-bulan da...

Yang c anak tu pon lebih kurang jgk...
da byk kali suruh dia ingatkn mak dia suruh bayar...
org cakap dia anggap cam angin jak...
memang la 1 family muka tebal...
termasuk la bf makcik yang x sedar diri tu....
da tua2 x sedar diri...
tinggal serumah lak tu...
tau la ko non-muslim...
bengong!!!
x mau masuk campur hal pompuan konon...
cam apa jak...
gf ko tu kaki hutang n tipu org x malu ka...
bagi2 la nasihat ckit..
eh lupa...2,2 perangai sama jak...
cam hampeh!!!


p/s: baru rasa lega ckit pas lepaskn marah kat cnie...mmg suma harus di luahkan kn...maceh yer incik blog...huhuhu..






4 comments:

Raqieb Ridzwan said...

byakkan bersabar ya kak eita..:)

pinkroses said...

da besabar sgt ni Qib...tu yg terluah kt cnie da nie...huhuhu...

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

cakap direct terus kat muka dia.
insyAllah setel! :)

pinkroses said...

::da byk kali da sound direct...tp x makan saman gak....mmg muka tebal tol la...huhuhu...(>_<)