::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Friday, August 6, 2010

...:::Contest ::Pink:::...

Wah....
DAh lama x update blog kesayangan ni...
seDAr tak seDAr da 2 bln lebih gak x Update bloG..
jeLas tergamBar kebizian dLm diRI..
huhuhu....

Tadi jaLan2 gak tGk2 bLog oRang...
tiBa2 tertengok, terminat n teRtaRIk nk join 1 cOntest ni...
"I LOve PiNk"
kebeTuLAn sya ni mmg peminat Pink..
so, nk try la join contest nie...
FIRST TIME nie nk join contest...
hehehe....



SYARAT-SYARAT MENYERTAI CONTEST INI:

1. Penyertaan terbuka kepada semua blogger yang berada dalam Malaysia tanpa mengira jantina, umur atau bangsa. Tapi entry mestilah yang boleh difahami.

2. Terpulang bagi anda sama ada untuk follow atau tidak blog Pinky Girl Talk, tetapi keutamaan diberikan kepada mereka yang follow blog saya. Supaya anda mudah terima setiap update.

3. Syarat paling penting: gambar yang dipertaruhkan adalah original milik anda. Di dalam gambar tersebut perlulah adalah unsur-unsur warna pink. Lagi banyak tema pink dalam gambar tersebut, maka peluang jadi pemenang lagi cerah. Hanya sekeping gambar yang perlu dipertaruhkan. Ceritakan serba sedikit mengenai gambar.

4. Banner contest ini mestilah diletakan di sidebar blog anda dan pastikan juga ia di 'link' kepada
Pinky Girl Talk.

ok da paham suma syarat2 tu...
so, skrg pic yg n di pertaruhkn ialah....



Pic nie d ambik pd bulan Mac lepas...
time jln2 ngn housemate g makan sate kat Taman Damai
W.P Labuan...
yg bestnya taman nie kat tepi panTai...
so after mamam ktorg dok kat tepi pantai smbil tgu Sunset...
peWot keNyang, Hati seNang, Jiwa pun Tenang...
hehehe...






3 comments:

Pinky Pixie said...

semuanya pink. =)
thanx join contest sy.
gud luck juga ye yunk~

pinkroses said...

sgt suka pink..
sesaje je try2 nie...
hehehe...

shishi said...

eiii..nyampah...!!!!hahahahahahahahahahahahaha....