::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Saturday, December 18, 2010

..::Kursus Oh Kursus::..

Suma pompuan, penceramah jer lelaki...huhu...


.....Hai.....
Minggu ni bz btol la...
Bz ngan apa??nk tau x???
sebenarnya kan sy bz berkursus la...
bukan kursus yg kerja tu...
nie kursus lain...
kursus KAWIN da...
huhuhu....
menggedik nak join kursus tu...
tapi kawinnya x tau bila..
hehehe...
x pa la kn..
nnt da nk kawin x la terhegeh2 nak p kursus segala bagai kn...
btol tak??

Actually kan kursus ni pon my incik kecygn yg beria2 nk join....
sy layan kn aje la..
bukannya lama pon..
just dua ari jak..
alang2 sy lom keja lg...baik join jak..
nk da keja ssh lak nak kena2 apply cuti lagi...
tapi time sy p bkursus tu pon mmg da kelam kabut kat uma..
CC pon bukak da tengah ari coz kena tgu abg sy balik dari wat hemodialisis....
mak x reti nk jaga cc...
jaga kedai jak pon da bz...
mana larat nk jaga sekali 2 ni....
huhuhu...

Citer pasal kursus tu...
ok la jugak..
time join tu rasa cam perhimpunan bakal2 pengantin dlm masa terdekat ni jak....
tapi jgn salah...
tak suma yang join tu nk kawin dalam masa terdekat yer...
ramai gak yang saja2 join...
saja nak wat persediaan awal...
nnt time da nk kawin senang da...
x yah fikir nak g kursus lg..urus benda2 nk wat majlis lg...
kan...kan....kan...???

Lagi satu..
time kursus best  tau...
kita dapat kenal kawan-kawan baru...
tambah2 bila kaum lelaki d pisahkn ngn pompuan...
tenang ckit...
x da la sakit mata memandang..
nnt ada plak pencerah sibuk b'cakap di depan..
dorg sibuk bdating d belakang....
dan yang paling best time penceramah tgh bincangkn isu2 sensitif...
ppuan x la teruk d kenakan oleh kaum2 adam tu...
kaum adam mmg open giler la...
haiishhhhh.....
bgs gak dorg kt dewan lain...
hahaha...
Tapi kan...
yang lucunya...time rehat tu...
kaum2 adam suma sibuk la g depan pintu dewan bdk ppuan...
mencari chenta hati masing2...
walaupon rehat tu cuma setengah jam jer..
termasuk la incik kesayangan sy tu..
pas org abis makan..
laju jak dia srh kuar...
bru nk rehat2...
x mau kalah gak ngn owg len...
huhuhu...

Kursus tu da abis ari khamis lepas...
rasa cam cepat plak masa berlalu....
pasni mesti ramai peserta kursus tu akan melangsungkn perkahwinan...
tp yg nk kawin next month kena la pakai surat pengesahan m'ikut kursus jak...
coz sijil yang sebenar pertengahan bln depan bru ada...
Bila da dpt sijil tu...
bley la kawin da kan...
yeahhh2....(mood gedik tetiba muncul)
ehh...x bley2...
modal x cukup la...
kena stabilkn hidup dulu baru leh kawin...
Sabar yer cik abang...
hehehe...

Pic sehari selepas kursus..time kursus x sempat pon nk tgkp gmbr ber2...(>_<)






gambar tak banyak coz ari pertama lupa bwk camera...
2nd  plak sgt padat...
huhuhu...


-SEKIAN-

2 comments:

b-MaRia said...

akak..klu mo kwen..rodger2 ek..hehehe..;p

pinkroses said...

bole ba...nnt ko jd antara org yg paling sibuk tu..hehe...