::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Saturday, September 22, 2012

BFF



Hai hai...saya nak wat pengakuan ni. sebenarnya kan saya rasa bsalah sangat ngn kawan2 saya. sebab apa? sebaaab...sejak dari bulan puasa ari tu lagi saya tak da spend time ngan dorang. teruk kan saya ni?? hermm memang teruk. tahun ni saya da start amik tempahan menjahit baju raya..thats why la kenapa saya memang tak da masa nak hangout. bahkan untuk diri saya sendiri pun saya tak da masa...jerawat kat muka pun da start tumbuh ngn gembiranya...sampai sekarang la tak dapat nak ilangkan jer2 ni suma..sedey btol..cam ni rupanya keadaan bila da jadi tukang jahit ni...huhu..
ok da lari dari tajuk utama saya da ni..hehe


walaubagaimana pun, saya nak ucapkan terima kasi kat dorang sebab sudi datang time saya tunang ari tu. Walaupun saya bgtaw diorang last minit kan..masa tu saya btol2 blank. Tak tau nak wat apa? da la busy ngn jahitan la..apa la...tapi tak pa, biar lambat daripada langsung tak bgtau. btol tak??


 walau apa pon saya sayang korang...walaupun just beberapa orang jak kan yang dapat datang kn..x pa, majlis pun kecik jer.wat simple2 untuk family ja kn.


bersama bff saya yang hadir hari tu



ok, jumpa lagi.
babai

No comments: