::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #ffffff; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #56a5ec; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border: 1px solid #ffffff; }

Friday, October 2, 2015

~Counting Days~

Hai...counting days apa tu ya?? no..no...no...bukan counting days untuk deliver baby ya. tak kan la tetiba ja mau deliver..bila pregnantnya..haha. Actually tengah counting days my son turns 2...yeeahhh my Mohammad Rayyan Irfansyah dah nak masuk 2 tahun. Ari ni 02.10.2015, so ada 4 hari (ka 3 ari??) lagi nak sampai 06.10.2015 birthday kesayanganku ini. Tak terasa sungguh cepat masa berlalu..masih terbayang lagi saat2 melahirkan rayyan.. macamana mo lupa, hampir 30jam menahan sakit kontraksi yang maha dasyat...yes serius dasyat sbb sakit tu langsung x da gap...sakit sepanjang masa sampai la rayyan kuar dari perut ummi...

Hari ni umo rayyan da 1 tahun 11 bulan 3 minggu 5 hari...(ikut kiraan kalkulator d PC ni la). Seorang anak yang sangat aktif..tak reti nak duduk diam melainkan tengah tidur. Nenek Rayyan yang jaga tiap2 ari bila ummi & ayah keja tiap hari juga komplen rayyan da susah nak kawal...pantang lepas dari pandangan masa, confirm da lari nk join anak2 jiran main..trip besar suda bah...hehe...

Tapi aktif2 camtu pun, biar selalu wat nenek dia geram..tapi dia juga la penghibur kami. 
ada saja telatah lucunya yang mampu menghiburkan kami..pantang dengar muzik, maka secara automatik kepala,tangan & kaki akan bergerak...suka sgt menari...ikut cam ayah dia la tu...ngeeeee


Rayyan Irfansyah kesayangan Ummi & Ayah

Sangat Suka Bergaya

Ummi sayang Yayen

I Love U anak!!


No comments: